Kirjeldus

Sea- ja kanahakkliha, KANAMUNA, NISUJAHU, joogivesi, riis, sibul, pogand, küüslauk, pärm, söögisool, must pipar.

Toiteväärtust 100 g toote kohta:
Energiasisaldus 1338 kJ / 319 kcal;
Rasva 21 g; millest küllastunud rasvhappeid 12 g
Süsivesikuid 29 g; millest suhkrud 11 g
Valke 11 g
Sool 0,2 g

Küpsetusjuhis:
1. Fritüüris – kuumutada õli temperatuurini 150?C – 180?C ja fritüüri pirukaid,
kuni nad on kuldpruunid
2. Ahjus – aseta pirukad küpsetuspaberiga kaetud ahjuplaadile 5 cm vahedega
ja küpseta 200?C juures 20-25 minutit (sõltuvalt ahju tüübist)

NB! Kui soovid, et küpsetusprotsess oleks lühem, siis võta pirukad sügavkülmast
välja ja lase neil enne ahjuplaadile või fritüüri asetamist 30 min kuni 2 tundi sulada.