Kirjeldus

Kondiitritoodete ja toiduvalmistamiseks mõeldud köögikoor.

Toiduvalmistamiseks: saab kasutada näiteks kastme valmistamiseks riisi-, pasta-, liha-, köögiviljade- ja muude roogade jaoks.
Vahustamiseks: jahuta toode +5C kuni +10C vahemikus, magusta maitse järgi, vahusta keskmise kiirusega, kuni saate soovitud konsistentsi.

Koostisosad: tehüdreeritud petipiim, täielikult hüdrogeenitud taimsed rasvad ja õlid (28,5%) (rasvad, palmituum), õlid (päevalill), veetustatud lõssipulber, koor (16%), emulgaatorid (E472b, E471, E322 päevalilletsetsitiin, E435), stabilisaatorid (E464, E412, E410), sool, värv (beetakaroteen). Gluteenivaba.

Säilitamine: hoida temperatuuril + 2C kuni + 20C. Pärast avamist hoida külmkapis ja kasutada 3-4 päeva jooksul.

Toiteväärtust 100 g toote kohta:
Energiasisaldus 1357 kJ / 329 kcal;
Rasva 34 g; millest küllastunud rasvhappeid 32 g;
Süsivesikuid 3,5 g; millest suhkruid 3,5 g;
Valke 2,3 g
Soola 0,19 g